Mainosnauha 10 000:lla sivulla!

Edellinen - Seuraava - Joka etusivulle! Joka etusivulle! - MOBIIN


Sunnuntai 2014-09-07 - N:o 1772 - Syyskuu 2014. - 158590

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
Sarasvuon sanomaa 1.9

KAISLIKOSSA SUHISEE.

KAISLIKOSSA SUHISEE.

Pohjois-Savo. Nilakka. Torstai 2014-09-04 klo 09:49. Kuva: Pertti Manninen.


SARASVUON SANOMAA. SYYSKUU 2014.

 

 

 

Kauniainen, Stronghold, 1.9.2014

Myrsky nousee.
Vanha murtuu.
Tarvitsemme
horjumattoman
linnakkeen.
Siksi Stronghold.

STRONGHOLD SYNTYSANAT

Haloja. Tältä siis tuntuu, kun happi taas tarttuu ja näkymä kirkastuu.

Haluaisitko tehdä taikoja työssäsi ja elämässäsi? Siis saada aikaan jotain ratkaisevasti parempaa. Jos haluat työkaluja muutoksen toteuttamiseen, toivon että tästä kirjeestä olisi iloa.

En tiedä kuka olet, mutta minä teen sokkona aloitteen. Ehkä meidän tulisi vaihtaa pari sanaa.

Jos luet tätä, taisit katsoa kuuden minuutin viestini. Vaikka viestiä tehdessä itseänikin hetkittäin sekä huvitti että hirvitti, en jaksa enää näillä kilometreillä kätkeä luontoani. Löylynlyömää tai ei, luovat ja intohimoiset ihmiset pystyvät kääntämään pelin suunnan.

Moni kaipaa muutosta, harva myöntää sen välttämättömyyden. Moni rukoilee apua, kaikki eivät kanna omaa vastuutaan saadessaan apua. Apua löytyy yllättävistä lähteistä, jos on antautunut sen tarpeelle, rohkaistuu pyytämään ja tekee oman osansa. Minäkin suostuin tähän lopulta, toki turhan myöhään.

Meditoin Henry David Thoreaun ajatuksista koottua seinäkirjoitusta, kunnes sana viimein muuttui tekemiseksi.

Suuret ihmisten joukot kulkevat hiljaisessa epätoivossa, ja heidät lasketaan hautaansa laulamaton laulu yhä rinnassaan. Silti: En tiedä mitään rohkaisevampaa tosiseikkaa kuin ihmisen kiistaton kyky ylevöittää elämäänsä tietoisella pyrkimyksellä. Laulusta tulee loitsu palvelutyön ihmeen kautta.

Täytän yhdeksän kuukauden kuluttua 50 vuotta. Olen käynnistämässä työurani ja elämäntehtäväni jälkimmäistä puoliskoa. Jos voimat riittävät ja minä yhä kelpaan, haluan palvella ihmistä vielä toiset 25 vuotta.

Uskon tekeväni jälkimmäisestä vuosisatavartista hedelmällisemmän ja viisaamman matkan, kuin mitä sain aikaiseksi ensimmäisen kvartaalin aikana.

Haluan siis palvella. Minun elämässäni se tarkoittaa yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat kertoa maailmalle arvokkaan tarinan elämästään ja työstään.

Jos haluat nostaa tasoasi ja tehdä taianomaisia tuloksia, liittyä salaisiin pyhiinvaeltajiin, palvella maailmaa ilmentämällä kätkettyjä kykyjäsi, meistä voi hyvinkin olla iloa toisillemme.

Pikainen taustoitus ennen ehdotustani.

Joskus uudet kukoistuskierteet käynnistyvät vasta edellisen elämänvaiheen haaveiden ja harhojen raunioilta. Minä vedin sellaiset Ikaros-pannut.

Olisin tuhoutunut ellen olisi tuhoutunut. Mutta koska halusin lopulta loistaa, oli kestettävä palaminen. Kierkegaard puhuttelee väkevästi. Kenties myöhemmin osoittautuu, että viime vuosien luisuni alennustilaan olikin lahja, välttämätön vaihe ennen varsinaisen tarinani kertomista.

Kun yrittää enemmän kuin mihin on kykyjä, alkaa tehdä velkaa. Kaikki velat tulevat maksuun.

Menetin mojoni, mahtini muotoilla maailmaa ja palvella ihmistä niin kuin kutsumukseni velvoittaa. Minun kohdallani se tarkoitti kuiluun putoamista, kadotusta. Kadotuksessa yhteys elämään katoaa.

Kadotin yhteyden tarkoitukseeni, työhöni, toisiin ihmisiin ja maailmaan. Laiminlöin kutsumukseni velvoitteet. Myrkytin iloni. Minusta tuli maho. Ahdistaako? Niin minuakin. Siispä säästän kiusallisimmat yksityiskohdat myöhempää kronikointia varten.

Minun kävi lopulta hyvin. Koska opin, saan taas onnistua. Ajattelin jakaa manalamatkastani seurannutta hyvää.

Rakensin Strongholdin. Se on paikka, mielentila ja menetelmäoppi. Strongholdin työkaluilla voi muotoilla elämän tärkeimmät asiat toimivammiksi.

Mitä ihminen tarvitsee, jotta hänen nykyinen elämänsä väistäisi täyttymyksellisemmän version tieltä? Jos olisi tarkoitus tehdä tämänpuoleisia ihmeitä, mitä aineksia taikapataan on paras panna?

Johtajuus elämässä ja työssä on tarinankerrontaa. Siinä on aina tärkeämpää näyttää kuin väittää. Silloin tulee elää todeksi se tarina, jonka taianomaista leviämistä maailmassa haluaa todistaa.

Legendaariseksi nouseva tarinankertoja eli taikoja tekevä ihminen tarvitsee energiaa, armeijaa ja taitoa yllättää.

Energia on inspiraatiota. Energia tarkoittaa intohimoa ja intensiteettiä. Energia on hyvää henkeä: herkkyyttä ja lujuutta, lempeyttä ja lämpöä, viisautta ja vimmaa.

Armeija tarkoittaa ihmisiä. Entä jos kasvava joukko hyviä ihmisiä haluaisi antaa parastaan sinun tarinasi toteutumisen tueksi? Entä jos saisit puolellesi armeijan ihmisiä, jotka laittavat maineensa ja mahtinsa likoon, jotta sinä onnistuisit? Johtajuus on myös rohkeutta pyytää apua.

Taito yllättää tarkoittaa ideoita, joiden toteuttaminen kääntää pelin suunnan. Tarvitset viisautta, jonka edessä todellisuus tärähtää ja järjestyy uuteen asentoon.

Elämän laatu on toteutettujen ideoiden laatu. Ideoiden laatu perustuu ihmissuhteisiin. Ihmissuhteet syntyvät ja syventyvät inspiraation, hyvän hengen hedelmöittäminä.

Instant-kertaus: hyvä henki, hyvät ihmiset ja hyvät ideat yhdistettynä luovaan työhön synnyttävät ihmeitä.

Järjestän Strongholdissa valmennusmatkoja, tarinaan perustuvia muutosohjelmia. Strongholdin tehtävä englanniksi ilmaistuna kuuluu: ”Turning training into transformational storytelling”.

Olen valmentanut paljon, pitkään ja isoilla panoksilla. Asiakkaiden ja maailman vaatimustaso ovat koulineet ja palkinneet valmentajaa.

Jos on saanut onnistua ja oppia paljon, on pystyttävä myös paljon parempaan.

Nyt olen muotoillut uudestaan valmennuksen vaikuttavuuden syytekijät, täyttymyksen ja menestyksen menetelmät.

Annan antipasti-hengessä maistiaisia Stronghold-metodin ydinkohdista,

The Seitsemän :

 1. Ei informaatiota, vaan tarinoita.
  Ihminen kasvaa ja kehittyy, kun tarinat itsestä, toisista ja maailmasta paranevat. Et tarvitse välttämättä lisää tietoa, vaan ensisijaisesti tarvitset toimintakykyä vahvistavia tarinoita. Kun maailma näkee sinut uuden tarinan kautta ja itse elät parempaa tarinaa todeksi, olet taianomaisen muutoksen ytimessä. Jos et halua tarinallistaa tavoitteistasi, voit toki tehdä jotain tylsää ja toimimatonta, mutta tee se toisaalla.

 2. Ei teoriaa, vaan tekemistä.
  Menestys on viisauden funktio, ei viisastelun. Viisaus syntyy kokemusten jälkeisestä keskustelusta. Ilman kokemusta keskustelu on harhaista. Tulokset muuttuvat ainoastaan, jos tekeminen muuttuu. Toiminta muuttuu, kun ajattelu muuttuu. Jos ei halua nostaa ajattelunsa tasoa, joutuu alistumaan periaatteiden panttivangiksi. Ei siis halvaannuttavia periaatteita, vaan työstä pyhittyviä arvopohjaisia prioriteetteja.

 3. Ei valheellista vastuunsiirtelyä, vaan todellinen työnjako.
  Me emme sumuta toisiamme, vaan me teemme sopimuksen. Mitä tehdään, miksi tehdään, milloin tehdään, kuka auttaa ja mitä jos poikkeamat sotkevat pelin. Elämässä saa sitä, mistä onnistuu taitavasti sopimaan. Viisas sopimus ei ole tiukka kuin paarman pimppi, vaan sellainen, joka suojelee yhteistyötä myös silloin, kun epätäydelliset ihmiset ovat vaarassa eksyä toisistaan ja tarkoituksestaan.

 4. Ei niin paljon kuin mahdollista, vaan niin vähän kuin on tarpeen.
  Vähän liian vähän on paljon, paljon enemmän kuin vähänkin liian paljon. Joka pyytää vähän ja viisaasti, saa kiittää isommin ja useammin. Joka pyytää paljon ja pakottaen, jää lopulta paitsi. Veden keittäminen pidempään ja kuumemmalla liedellä eivät enää nosta jo kiehuvan veden lämpötilaa. Ahneuden vastahyve on viisaus. Koska emme halua pilata peliämme ahneudella, päätämme yhdessä pyytää viisaasti. Silloin saamme enemmän sitä parempaa.

 5. Ei yksin, vaan yhdessä.
  ”Kaikki on vain itsestä kiinni” on bullshittiä. ”Sinusta ei vaan ole siihen” [yksin] on pyhä totuus. Tarvitset rokotuksen omaisvoimaisuusharhaa vastaan. Antaudu autettavaksi. Yksin ei jaksa, viitsi, muista, pysty, opi, luota, kestä. Yhdessä ihmeet tehdään.

 6. Ei väsyneesti ja veltosti, vaan valppaasti ja vahvistuen.
  Keho on portti mieleen. Mieli on portti ihmissuhteisiin. Ihmissuhteet ovat portti kaipaamaasi elämään. Meillä viritetään kehomieli valppaaseen, vahvaan ja väsymättömään tilaan ennen kuin korjataan elämänyhtälöstä mitään muuta. Väsymys tekee miestä kaikista valehtelijoita ja pelkureita. Vahvistuva ihminen kukoistaa elämän heittämistä haasteista huolimatta. Vai vuoksi?

 7. Ei taikauskoa, vaan tutkimusta.
  Sellaista tietoa ei tarjota eikä sellaista tekemistä tyrkytetä, jotka eivät perustu tutkimukseen. Jos minulla ei ole esittää todisteita, kyse on todennäköisesti taikauskosta. Älä sellaiseen suostu. En minäkään suostu. Nostetaanpa yhä rimaa: jokaisesta muutosmatkasta tehdään kolmannen osapuolen toteuttama tutkimus, jolle on parasta löytyä tukea tiedeyhteisön kirjallisuudesta. Saat selville, mihin menestyksesi oikeasti perustuu ja miten voit siirtää ihmettäsi myös toisten iloksi.

Kerään transformaatiotarinamme alkuun kolme 13 hahmon ryhmää, joiden kanssa rakennamme Strongholdin, linnakkeen, josta käsin kelpaa valloittaa maailmaa.

Manifestaatiomatkamme tukikohta on toiminnallisesti ja esteettisesti vaikuttava paitsi metaforana, myös todellisena paikkana.

Stronghold on laadukkaiden ihmisten ja ideoiden inspiroivaan yhdistämiseen tarkoitettu paja, jossa uudet tarinat taotaan.

Kutsun ihmisiä sokkotreffeille. Vedän valmennuksen muutoksen manifestoinnista, siitä miten muotoillaan ideoista ilmiöitä. Sen perusteella voimme keskustella, mitä voimme toisiltamme saada ja pyytää.

En voi vastaanottaa vieraakseni kaikkia halukkaita. Kaikilla kohtaamisilla on aika ja paikka tässä kosmoksessa. Jotkut kohtaamiset eivät koskaan toteudu. Tänne ei mahdu kuin parikymmentä elämänmuotoilijaa kerralla.

Jos valmennus muutoksen manifestoinnista sytyttää, homma voi edetä näin:

 1. Sinä lähetät minulle sähköpostia. Kerro kuka olet, mitä teet ja miten sinuun saa yhteyden.Voit myös kertoa, mihin elämäsi tai työsi teemaan toivot muutosta.

 2. Minä soitan sinulle. Jos tai kun se on mahdollista.

 3. Minä en soita sinulle. Jos et ymmärrä, miksi näinkin voi käydä, se ei ole sinun vikasi. Se on vanhempiesi, peruskoulun ja Suomen valtioneuvoston vika.

 4. Jos soitan, keskustelemme mahdollisesta tapaamisestamme.

 5. Jos en soita, pyydän ymmärrystä ja lähetän vastalahjaksi hyvän hengen tervehdyksen.

Lähetä viestisi tietoineen osoitteeseen [email protected]

Nyt on oikea hetki kiittää tähänastisesta, hyvästellä toviksi ja toivottaa matkalaisille jumalanopeutta, vai mitä ihmettä ne pisamanaamat sanookaan.

Kiitos. Godspeed.

 
SARASVUON SANOMAA. SYYSKUU 2014.

phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info - phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info -Patong Ravintola
- Patong Sauna ja kabinetti - Patong Mopot ja auto - Flying Finn Vene-Kalastus - VuokrataanThalangissa Talo-Huvila - Midnight Sun Restaurant


Lauantai 2014-09-06 - N:o 1771 - Syyskuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
Avioliitto - Ilmoitukset

LUOMME TULEVAISUUTTA NYT. AVOIMET OVET Pelastusarmeijasssa lauantaina 30.8 klo 11-14.


OPEN HOUSE at the Salvation Army On Saturday 30.8. at 11am-2pm
Keitto ja kahvitarjoilu. Soup and coffeee served. Tervetuloa! Welcome!

Pelastusarmeija vuodesta 1889.
Katso: Minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaaa? Jesaja 43:19
www.pelastusarmeija.fi

Kuvat: Pertti Manninen. Jyväskylä. Aren aukio ja Pelastusarmeija ja sen portaat..


Arkisto 2009
Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata.

Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata.
1. Rälläkkä on se nimi, jolla me kutsuimme ja arvostimme sitä hyväntekeväisyyttä, jota päivittäin näimme Helsingin Kalliossa koulupoikina. Rälläkkä tulee sanasta Frälsningsarmén. Kuva aatonaatonaaattona tiistaina 2008-12-22 klo 12:10 Jyväskylän Kauppakadulla Nordea Pankin edessä Kirkkopuiston kulmalla. Kuva Pertti Manninen.

Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata - Kissa ihmettelee lunta - Joulupukki kylän raitilla eli Rami K. matkalla tupiin.
Näillä kuvilla Nettisanomat toivottaa lukijoilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Joulun rauhankin kuvista voi löytää, jos haluaa ne sillä tavalla nähdä.
Pertti Manninen. päätoimittaja.
Kuvat

http://www.nettisanomat.com/2009/12/24/etusivu.htm


Sunnuntai 2014-08-31 - N:o 1770 - Elokuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -

Laura Räty ja Lasse Männistö Lue!
Matkalla Kuvat
Laura Räty Lue!
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa Kuva
Ihmisiä Kuvat
Sauli Niinistö ja Vladimir Putin Kuvat
Tove Jansson Kuva
Laitumella Kuva
Työtä 01.05.1994 Kuva
Upoksissa Kuva
Eristäkää Israel Lue!
Nettisanomat 15 vuotta Lue!
Vuosisadan kuva. Sauli Niinistö, Sirkka Hämäläinen ja Johnny Åkerholm Kuva
Lastensairaala hajoaa käsiin Kuva
Smile - Hymy Lue!

Finlandia


https://www.youtube.com/watch?v=
NCHlkW17h2Q


Pelastusarmeijan puhaltajat soittavat Finlandian ja muutakin neljässä lyhyessä katkelmassa 125 -vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä Avoimien ovien päivässä Jyväskylässä lauantaina 30.08.2014 puolen päivän aikaan. Aren aukion touhua seuraten, jossa myös poliisien päivää vietettiin.
Videot: Pertti Manninen
1 - 2 - 3 - 4

POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH

UKRAINE'S PRESIDENT SAYS HIS COUNTRY VICTIM OF 'MILITARY AGGRESSION'

BRITISH MP #GALLOWAY TAKEN TO HOSPITAL AFTER VICIOUS STREET ATTACK

RT 30.08.2014 17:24


Demari: Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan

ILTASANOMAT.fi
KOTIMAA lauantaina 30.08.2014 klo 17:24Lauantaina 30.08.2014 klo 17:24.
Kuvat: Pertti Manninen.
"Broken Dreams" ISOMMAT KUVAT!


Broken Dreams


ITN PRESIDENT OBAMA JANUARY 2014 WASHINGTON

POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH


LEW ROCKWELL ECONOMIC JOURNALIST, MISES INSTITUT AUBURN USA

LIKE US ON f / RTNEWS


EMPLOYEE COMPENSATION '30 '50 '70 '90 '13 SOURCE: THE NEW YORK TIMES

UKRAINE'S PRESIDENT SAYS HIS COUNTRY VICTIM OF 'MILITARY AGGRESSION'


POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH

BRITISH MP #GALLOWAY TAKEN TO HOSPITAL AFTER VICIOUS STREET ATTACK

RT 30.08.2014 17:24


Demari: Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan

ILTASANOMAT.fi KOTIMAA
lauantaina 30.08.2014 klo 17:24

Kuvat: Pertti Manninen.


Etsi Nettisanomista!

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Joka etusivulle!Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -  Lauantai 2014-08-30 - N:o 1769 - Elokuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
Avioliitto - Ilmoitukset

Laura Räty ja Lasse Männistö Lue!
Matkalla Kuvat
Laura Räty Lue!
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa Kuva
Ihmisiä Kuvat
Sauli Niinistö ja Vladimir Putin Kuvat
Tove Jansson Kuva
Laitumella Kuva
Työtä 01.05.1994 Kuva
Upoksissa Kuva
Eristäkää Israel Lue!
Nettisanomat 15 vuotta Lue!
Vuosisadan kuva. Sauli Niinistö, Sirkka Hämäläinen ja Johnny Åkerholm Kuva
Lastensairaala hajoaa käsiin Kuva
Smile - Hymy Lue!

Täältä kaikki alkoi!Tummat ja vähän vaaleammatkin pilvet heijastuvat Kevan pääsisäänkäynnin laseista.

Helsinki torstaina 21.08.2014.
Kuva: Pertti Manninen.

Kuvasarja

FANTASTISTA. Laura Rädyn palkka nousee, kun nousee kansanedustajaksi. Männistön palkka nousee kun nousee Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi. Kokoomus asialla.

"Luultavasti hyvät kaverukset Lasse Männistö ja Laura Räty päättivät junailla Kevan uudeksi toimitusjohtajaksi Lassen isän Jukka Männistön. ... Jukka Männistö ei kuitenkaan tarkkaan ottaen täyttänyt Kevan toimitusjohtajalta edellytettäviä pätevyysvaatimuksia. Mutta ei hätää, sillä Kevan hallitus, jota Laura Räty siis johti, junaili nopeasti asian ja päätti, että toimitusjohtajan pätevyysvaatimuksia muutetaan siten, että Jukka täytti ne."

Lainaus Jyrki Virolaisen blogista Viikkosanomat-blogissa. Lue!
,
,
,

http://viikkosanomat.fi/2014/08/27/fantastista...


Avioliitto

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään. Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuis rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, 
kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

1. Kor.: 13

(71) Kokoelmasta RAKASTA. 
Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Heinäkuu. Toimittanut Arto Manninen.
Gummerus 2012.

Kun etsii toisen parasta, löytää omansa.
Platon

Se, jota rakastetaan ja joka pystyy vastarakkauteen, on onnellisin ihminen maailmassa.
Äiti Teresa

Rakkaus on sitä, että onnemme on sama kuin toisen ihmisen onni.
Gottfried Wilhelm von Lubreiz

Avioliitto asettaa yksityiselle rajoituksia ja antaa siten kokonaisuudelle varmuutta.
Friedrich Hebbel

Onnellinen on se, joka rakastaa.
Onnellisempi se, joka rakkautta saa.
Onnellisin se, joka rakkautta saa siltä, jota rakastaa.

Ei mikään voima tässä maailmassa pysty riistämään onneani, sillä sen on luonut keskenäinen rakkaus ja ymmärrys kahden sielun syleillessä toisiansa.
Kahlil Gibran

Rukoilkaa toistenne puolesta.
Jaak. 5:16

Sikäli kuin taivas voi olla maan päällä, on se onnellisessa avioliitossa.
Marie von Ebner-Eschenbach


Avioliitto

Avioliiton onni ei ole sitä, että on löytänyt sen oikean, vaan että yrittää itse olla se oikea.

Missä yksi viisas, siellä kaksi onnellista.
Saksalainen sanonta

Jos näet avioliittosi eteen yhtä paljon vaivaa kuin firmasi hyväksi, niin avioliitostasi tulee menestys.
Pearl Nippon

Avioliitto on täällä meidän tärkein askelemme, se joko saattaa pään harmaaksi ennen aikoja tai tuo meille elämän poudan ja päättää viimein päivämme illan kultaruskoon.
Aleksis Kivi

Tiedätkö mitä avioliitto on? Sitä, että nainen pyytää miestä riisumaan pyjamansa - jotta nainen voisi pestä sen.
Ria Wagner

Sattumaako kiitetään, 
kun kädet yhteen liitetään,
sydän toiseen sydämeen,
sielut kotiin yhteiseen.Myötä sekä vastamäes,
pidä kätes
kultas käes.

Elämänne kuvakirjaan
saitte sivun kauneimman.
Toivon että huominenkin
soisi onnen jatkuvan,

Onnittelut ja halaus hellä,
pysykää oksalla yhteisellä.

Rakkaus on rajaton,
onnen aika ajaton.

(72) Kokoelmasta RAKASTA. 
Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Heinäkuu. Toimittanut Arto Manninen.
Gummerus 2012.Arkisto 2004.

"Kaipuun sininen hetki". Kuvan unelmoinut Pertti Manninen.  
Aino Mantsas ja Tauno Palo  elokuvassa Hilman päivät  vuodelta 1954. 
 
Matti Kassilan ohjaama soljuva komedia sijoittuu 1930-luvun eteläsuomalaisen kirkonkylän maisemiin. Perustuu Agapetuksen romaaniin. TV1:ssä keskiviikkona 22.09.2004 klo 15.05.

  "Kaipuun sininen hetki"   "Pysähtynyt hetki".  Kultatukka, kuvan kolme unelmointia: "unen hämyssä"."fresko". "täysi, sirpaleinen hetki". 
Unelmoinut vuosien kuluessa Pertti Manninen. Kokoelma tulossa! 

Katso myös! 
Panoraama kuvasta "Maisema taloista". Kuva: Pertti Manninen 1956. Kallio-sarjasta.
11.09.1973. Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä.
Mustavalkoisesta lehtikuvasta tulkinnut Pertti Manninen. (nettisanomat.com11.09.2003) 

Terror gegen USA. Max 2001. Kuva: Pertti Manninen. (nettisanomat 11.09.2004) 
Tappaminen jatkuu. Kuva: Pertti Manninen. (nettisanomat 09.09.2004)
http://www.nettisanomat.com/2004/09/16/kuvamantsaspalo.htm


Viikkosanomat-blogi
elokuu 27, 2014

FANTASTISTA. Laura Rädyn palkka nousee, kun nousee kansanedustajaksi. Männistön palkka nousee kun nousee Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi. Kokoomus asialla.

FANTASTISTA. Laura Rädyn palkka nousee, kun nousee kansanedustajaksi. Lasse Männistön palkka nousee kun nousee Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi. Kokoomus asialla.

HS kertoo, että ”Lasse Männistö valittiin Laura Rädyn sijaiseksi apulaiskaupungin­johtajaksi”.

Juttuun liittyvä ensimmäinen kommentti:
Kotikatsomosta

 21:03

Männistön nimitys on kaikkien poliittisten virkanimitysten äiti ja isä. Hänellä ei ole lainkaan johtamiskokemusta eikä lainkaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntemusta. Pelkkä kokoomuksen broileritehtaan tuote.

Merkillisemmäksi asian tekee se, että päittäin vaihto Rädyn kanssa merkitsee molemmille huomattavaa taloudellista etua. Männistön palkka lähes tuplaantuu ja Räty saa ministerinä puolet kansanedustajan palkasta ja puolet verottomista kansanedustajan kulukorvauksista ministeripalkkion päälle. Lieneekö sattumaa?

Tällaista on elo kokoomuksen Suomessa. Oma etu paras etu. Ihan sama, miten Helsingin huonosti toimivat julkiset sote-palvelut pelittävät.”

http://www.hs.fi/kaupunki/Lasse+M%C3%A4nnist%C3%B6+valittiin+
Laura+R%C3%A4dyn+sijaiseksi+apulaiskaupunginjohtajaksi/a1409120374676

Kommentteja on nyt klo 23;56 neljätoista.
En nyt niitä lukenut, muita, kun mieleeni juolahti lakiasioista, ja muistakin asioista, kirjoittavan Jyrki Virolaisen blogi, jossa hän tiistaina kertoi ennakkotietoja tästä vaihdosta ja siihen liittyvästä´näin:

”5. Luultavasti hyvät kaverukset Lasse Männistö ja Laura Rätypäättivät junailla Kevan uudeksi toimitusjohtajaksi Lassen isän Jukka Männistön. Tämä on 60-vuotias varatuomari, joka on toiminut aiemmin Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön toimitusjohtajana ja puoluekannaltaan keskustalainen. Näin edes ”Kevan kepulaisilla” ei ollut mitään Jukan nimittämistä vastaan. Jukka Männistö ei kuitenkaan tarkkaan ottaen täyttänyt Kevan toimitusjohtajalta edellytettäviä pätevyysvaatimuksia. Mutta ei hätää, sillä Kevan hallitus, jota Laura Räty siis johti, junaili nopeasti asian ja päätti, että toimitusjohtajan pätevyysvaatimuksia muutetaan siten, että Jukka täytti ne. Viran pätevyysvaatimukset sorvataan siis sellaisiksi, että se henkilö, joka virkaan tai tehtävään aiotaan valita, täyttää ko. edellytykset.

6. Kyllähän tämä meiltä käy tai tämähän on helppoa kuin heinänteko, lienevät Laura ja Lasse hihitelleet yhdessä! Kelpo virkamiehenä Laura tietenkin jääväsi itsensä kokouksessa, kun Kevan hallitus päätti valita hänen hyvän ystävänsä isän uudeksi toimitusjohtajaksi. Mutta tuo on pelkkä sivuseikka, sillä selvää on, että tosiallisesti Männistön nimityksestä oli sovittu jo hyvissä ajoin ennen Kevan hallituksen kokousta. Kaikki meni täysin laillisesti – moraalista viis.

7. Siirtyessään Stubbin hallituksen ministeriksi Lauran bruttopalkka kuitenkin aleni noin 3000-4000 eurolla siitä, mitä hän ansaitsi apulaiskaupunginjohtajan virassa. Laura saa nyt ainoastaan ministerin palkan, kun sen sijaan kaikille muille ministereille maksetaan lisäksi osa heidän kansanedustajan palkastaan. Tästä päästäänkin juonittelun seuraavaan vaiheeseen eli siihen, että totta hemmetissä myös Laurasta täytyy tehdä kansanedustaja. Hän on Lassen ensimmäinen varamies ja pääsee nauttimaan myös kansanedustajan liksaa, jos Lasse poistuu eduskunnasta tämän vaalikauden loppuajaksi. No, sehän järjestyy siten, että Lasse hakee Lauran kaupunginjohtajan sijaisuutta, jolloin Lassen tilalle eduskuntaan nousee siis Laura. Ensi vuoden vaaleissa molemmat ponkaisevat sitten komeasti  eduskuntaan ja nousevat kumpikin ministereiksi. Näin on käymässä, sillä kerrotun mukaan Lasse olisi vahvoilla, kun Helsingin valtuusto päätäää Laura Rädyn sijaisesta.”

http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2014/08/870-tulisiko-ministerin-erota.html

Mitäpä tähän enää mitään lisäämään, muuta kuin se linkki, jossa kerroin Laura Rädyn ensimmäisetä kohelluksesta, siis siitä lapsilisien leikkaamisesta ja sen kompensoimisesta. Kannattaa muuten lukea sitten  Jyrki Virolaisen tiedot tästä Laura Rädyn osinkoverokikkailusta tässä samassa osoitteessa.

Viikkosanomat, Pertti Manninen. Keskiviikko 27.08.2914 klo 00:09

Lue myös!

http://viikkosanomat.fi/2014/08/22/lapsilisaleikkaus-valuikin-omaan-punttiin-kokoomus-vs-sdp/ 

Tags: ,,,

http://viikkosanomat.fi/2014/08/27/fantastista-laura-radyn-palkka-nousee-kun-nousee-kansanedustajaksi-manniston-palkka-nousee-kun-nousee-helsingin-apulaiskaupunginjohtajaksi-kokoomus-asialla/Sunnuntai 2014-08-24 - N:o 1768 - Elokuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
15 vuotta - Ilmoitukset

Lapsilisäleikkaus valuikin omaan punttiin. Kokoomus vs sdp. Ministeri Laura Räty. "Hänen mielestään siis nykyisen valtiovarainministeri Antti Rinteen kompensaatioesitys kohdistuisi liian harvoille!" Lue!

Kaksi tuntia matkakuvia Espoon asemalta Helsingin Malmille ja sieltä takaisin Helsingin asemalle torstaina 21.08.2014 klo 14:57 - 16:57.

Kaksi tuntia matkakuvia Espoon asemalta Helsingin Malmille ja sieltä takaisin Helsingin asemalle torstaina 21.08.2014 klo 14:57 - 16:57.
1. Muutaman minuutin odottelua keskilaiturilla Espoon vuosikausia tyhjillään olleen ja mahdollista purkamista odottavan kaupungintalon kohdalla.
2. Uusi varpunen nokkii jotakin laiturin kiville pudonnutta syötävää.
3. Älypuhelinta näpyttelevä mies Tuomarilassa, jossa asemalla johtavilla portailla alan miehet nauttivat lämpimästä päivästä.
4. Valkotukat Helsingin asemalla.
5. Punapuseroinen nainen olallaan kaunis kirjava olkakassi.
6. Kiireiset asemahallissa.
JUNAMATKAN KUVAT ISONNA! KUVASIVU1

7. Bussimatkan alussa Rautatientorilla pysäkillä väriäkin: violettia.
8. Valkopaitainen mies astelee katua ylittäen taustanaan Makkaratalo ja Kaivotalo sekä Seurahuone Kaivokadulla.
9. Rautatientorin tapaamiskolmio taustanaan WTC:n talo Ateneumin puistikon takana ja Makkaratalo.
10. Vilahdus: Harmaapuseroinen mies, nyrkki ja vaaleat housut.
11. Helsingin yliopiston opiskelijakirjaston uusi rakennus Kaisaniemen kadulla paikalla, jossa vuosia sitten oli Pukeva vuosikymmeniä.
12. Matkalaisia ja muita kulkijoita Kaisaniemenkadun ja Unioninkadun risteyksessä.
13. Isoja ja pieniä kulkijoita Liisankadun valoissa.
14. Kulkijoita Liisankadun valoissa Videofirma Makuunin kulmassa.
15. Keltaliivinen työmies ohittaa Unioninkukka-kukkakaupan ja Family-kiinalaisen ravintolan.
16. Tummat ja vähän vaaleammatkin pilvet heijastuvat Kevan pääsisäänkäynnin laseista.
RAUTATIENTORIN JA KAISANIEMEN SEKÄ KRUUNUNHAAN KUVAT ISONNA! KUVASIVU2

17. Metallitalon lippa Hakaniemessä.
18. Hakaniemen tori päättyy Hakaniemen kauppahalliin. Keltaisessa talossa on asunut sata vuotta sitten Lenin, joka asunto on muutettu museoksi.
19. Kulkijoita nupukivellä Hakaniemen kauppahallin edessä.
20. Kerjäläinen istuu kadulla valopylvääseen nojaten saaden ohikulkeneilta koulupojilta lantin.
21. Hakaniemen kauppahallin pääty Hämeentien alkaessa ja kadun toisella puolen Arenan talon pyöreä kulma.
HAKANIEMEN KUVAT ISONNA! KUVASIVU3

22. Hämeentiellä jo Linjat ohittaen Flow Festivalin mainokset Kuudennen linjan seinässä.
23. Hämeentiellä punatiilinen muuri.
24. Hämeentiellä Ravintola Kaiku ja yksinäinen mies sen terassilla olutta siemailemassa lämpöisenä iltapäivän hetkenä.
25. Odottajat Martinan edessä Hämeentiellä.
26. Koulupojat laskettelevat kohti Arabiaa pyörillä ja potkulaudalla, vielä Hämeentiellä.
27. Kauppakeskus Arabia.
28. Lahdentie ylittää Vantaanjoen Vanhankaupungin kohdalla.
29. Viikin ympyrätalo.
30. Pihlajamäen koulupoika ja hiukan vanhempi opiskelija sinisissä pusakoissaan.
KALLION, VALLILAN, ARABIAN, VANHANKAUPUNGIN, VIIKIN JA PIHLAJAMÄEN KUVAT ISONNA! KUVASIVU4

31. Malmin hautausmaalla äiti ja isä lepäävät kaksihaaraisen koivun kupeessa.
32. Isovanhempien hautakivi: Kalle Manninen ja Anna.
33. Vanhempien graniittilaatta: Manninen Lauri Erik ja Laura Aliina, os. Salo.
MALMIN HAUTAUSMAAN KUVAT ISONNA! KUVASIVU5

34. Takaisin Keskustaan tullessa bussin pysäkkitekstistä ei saa juuri nyt mitään selkoa. Kumpula siinä pitäisi lukea.
35. Mustapukuinen motoristi mustalla moottoripyörällään.
36. Iltapäivän ruuhkaa Hämeentiellä Vallilan alkaessa.
37. Hämeentien reunapuiston pysäkillä odotellaan.
38. Hämeentien reunapuistoa.
39. Hämeentien reunapuiston liikennevalot antavat turvaa Vallilan koululaisille ja muillekin.
40. Flow Festivaalin mainos koko komeudessaan Kuudennen linjan seinässä, vieressä vanha Elannon matala tiilitalo.
41. Vaaleatukkaiset tytöt kiiruhtavat juoksuaskelin raitiovaunusta poistuessaan.
42. Punainen kuplavolkkari Hämeentiellä.
ARABIAN, VALLILAN JA KALLION KUVAT ISONNA! KUVASIVU6

43. Hakaniemen kauppahallin ovi Hämeentien puolella.
44. Hakaniemen kauppahallin toinen ovi Hämeentien puolella.
45. Hakaniemen torin laidan liikenneväylät ja liiketalot Siltasaarenkadulla.
46. Wärtsilän talo Siltasaarenkadulla.
47. Viimeinen hetki Kalliossa: Pitkän sillan jälkeen jo Kruunuhaan talot.
HAKANIEMEN KUVAT ISONNA! KUVASIVU7

48. Vihreä pitkä raitiovaunu syöksyy siltaa myöten Kallioon.
49. Kevan talon pysäkki Unioninkadulla.
50. Kevan talo Unioninkadulla.
51. Tyylikästä astelua Unioninkadulla.
52. Koulupojat ja yksi neitokin Unioninkadulla.
53. Nuoret miehet ohittavat kiinalaisen ravintolan Unioninkadulla.
UNIONINKADUN KUVAT ISONNA! KUVASIVU8

54. Siniset paidat, punaiset Asics-kassit odottavat raitiovaunua.
55. Fabianinkadun ja Kaisaniemen kadun risteyksen liikennevaloissa.
56. Vanhan talon komea pääty.
57. Uudempaa NIB:in seinää Kaisaniemenkadulla.
58. Mysteerimies kansionsa ja sateenvarjonsa kanssa Kaisaniemenkadulla Vuorikatu takanaan.
KAISANIEMEN KUVAT KUVASIVU9

59. Aseman kellotorni.
60. Pyöräilykuja Rautatientorin reunassa oluttelttojen kupeessa.
61. Aleksis Kivi, olutfestareiden suojelija!
62. Helsingin Juhlaviikkojen liput Ateneum taustanaan ja pinkkipaitainen herrasmies.
63. Asemahallissa voimamies Kivimiehen pullistelu ohikulkijan hämmästelemänä.
RAUTATIENTORIN JA ASEMAN KUVAT ISONNA! KUVASIVU10

Kuvat: Pertti ManninenOpeta lapsi uimaan!

SHITTEJÄ KESÄLLÄ 2014 Lue! - Ihmisiä kaupungissa kesäaikataulun vaihduttua Kuvat . NEGATIVE FEEDBACK. Sanctions. LIVE. RT Kuvat - Tove Jansson 100 vuotta Kuva - Suomalais-venäläistä koskenlaskua Kuvat- Arkisto 2010. Eristäkää Israel - ei Gaza. Aftonbladet Lue! Nettisanomat 15 vuotta. Pääkirjoitus Lue! - Arkisto 1999. Dilemma Lue! - Arkisto 2011: Siittimen palautus Rakveressa Kuvasarja - Hevoset laitumella Kuva - Upoksissa Kuva - Muista liivit!

Isonna!

Viikkosanomat-blogi

Lapsilisäleikkaus valuikin omaan punttiin. Kokoomus vs sdp.

elokuu 22, 2014

Kun kokoomus onnistui taitavasti johdattelemaan silloisen valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen esittämään lapsilisien leikkausta eli alentamista, se kuvitteli, että sillä nuijitaan sdp maanrakoon. Pyrkimyksessään se onnistuikin aluksi, mutta nyt näyttää siltä, että kuitenkin  tämä lapsilisäkusetus valuukin omaan punttiin, kiitos valitun uuden sosiaaliministeri Laura Rädyn, Tämä uusi ministeri meni varomattomasti arvioimaan tai pikemmin osoittamaan tietämättömyytensä kansalaisten tulotasosta. Hänen mielestään alle 2100/kk ansaitsevia ja alle 2600/kk ansaitsevia on hyvin vähän.

Hänen mielestään siis nykyisen valtiovarainminisreri Antti Rinteenkompensaatioesitys kohdistuisi liian harvoille!

Tavallaan Räty on oikeassa hokiessaan, että jonkun leikkauksen kompensointi pitäisi kohdistaa kaikkin menetystä kärsineisiin.

Mutta kaikkihan lapsilisiä menettivät, siis lapselliset, joten kompensaatio pitäisi siis kohdistaa jokaiselle lapsiperheelle.

Silloinhan siis koko kompensaatiosumma pitäisi jakaa kaikille. Parasta tietenkin olisi, että leikkaus peruttaisiin kokonaaan. Ainoa täysjärkinen hallituspuolue tässä asiassa on rkp , joka nyt on ehdottanut, että leikkaus olisi vain 40 miljoonaa, eikä siis se surullisen kuuluisa 120 miljoonaa, Näin ei tietenkään enää tule tapahtumaan kun pääministeri Alexander Stubbkin on jo hyväksynyt Rinteen kompensaatiovaaatimukset uudessa hallitusohjelmassa.

Kansalaiset ovat nyt raivostuneita kokoomuksen sekoiluista, siis Laura Rädyn tietämättömyydestä ja nyt alunperin kokoomuksen sdp:lle syöttämä lapsilisien leikkaus valuukin, siis kusetus valuu, puolueen omiin nilkkoihin.

Kukaan ei muuten enää muista, että leikkaushetkellä pääministerinä oli Jyrki Katainen, tuo fantastinen,

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 22.08.2014 klo 23:35

Linkki ministeri Laura Rädyn lausuntoon:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/
laura%20raty%20lapsivahennys-24599

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 
http://www.nettisanomat.com/2012/01/01/etusivu.htm

Lue myös!

http://viikkosanomat.fi/2014/03/30/italehden-uutinen-ja-sen-kommentit-perussuomalaisilta-tulossa-valikysymys-lapsilisista/

Ja myös:
”5. Viimeinen naula Urpilaisen arkkuun iskettiin siinä kuuluisassa lapsilisien leikkaamispäätöksessä. Sydämettömyys oli jo liian räikeä. Urpilainen ja kokoomus laskivat, että vielä tämäkin menee läpi, melkein menikin.”

http://viikkosanomat.fi/2014/05/10/jarkytyksia-antti-rinne-valittiin-sdpn-puheenjohtajaksi/

PALJON TÄST’Ä JA MONESTA MUUSTAKIN LÖYTYY JO 15 VUOTTA JULKAISTUSTA NETTISANOMISTA.
http://www.nettisanomat.com

http://www.nettisanomat.com/2014/08/10/
etusivu.html#nettisanomat15vuotta

LÄHINNÄ POLIITIKKOJEN TOILAILUISTA  SHIT.fi

Tags: 

,

http://viikkosanomat.fi/2014/08/22/lapsilisaleikkaus-valuikin-omaan-punttiin-kokoomus-vs-sdp/


Ihmisiä kaupungissa kesäaikataulun vaihduttua talviaikatauluksi maanantaina 11.08.2014. Sarja 2 klo 12:30 - 13:29.

Sarjassa 60 kuvaa!

 Lauantai 2014-08-09 - N:o 1762 - Elokuu 2014.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
15 vuotta Pääkirjoitus

Tove Jansson 100 vuotta tänään.

Kuva: Rasmus-kissa nukahtamaisillaan juomakuppinsa viereen tv:n lähettäessä ohjelmaa Tove Janssonin elämästä tutun musiikin soidessa.

Perjantaina 08.08.2014 klo 18:46.
Kuva: Pertti Manninen. Isonna!

Katso myös!
Joulukuu 2013. "Unelma valkeasta joulusta" - "Ja aamulla ..." Kuvat
Mitäs tämä on? - Mutta peikko kulta, miten sait nelosen käytöksestä? KuvasarjaLaitumella. Laukaa. Maanantaina 28.07.2014 klo 09:07.

Sarjasta "Ohi kiitäviä hetkiä". Kuvan mahdollisti linja-auton pysäkille pysähtyminen Kantolan tiellä hiukan ennen Puustellin työkylää. Kuva: Perttti Manninen

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.
 
Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/2006/05/01/etusivu.htm

Torstai 2014-07-24 - N:o 1755 - Heinäkuu 2014.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999Upoksissa. Oma kuva. Pertti Manninen. Peurunka. Valkamanlahti. Torstaina 24.07.2014. (Ricoh PX Water Proof).


Lauantai 2014-08-02 - N:o 1759 - Elokuu 2014.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - 15 vuotta Pääkirjoitus

Eristäkää Israel - ei Gaza.
Aftonbladet. Ledare. 2 juni 2010. Isolera Israel - Inte Gaza.
"Det räcker nu. Världssamfundet måste gå från ord till handling."Aftonbladet. Ledare. 2 juni 2010. Isolera Israel - Inte Gaza.

"Det räcker nu. Världssamfundet måste gå från ord till handling."

"Blockaden av Gaza fortsätter 1,5 miljoner människor i svåra umbäranden. Detta är skäl nog att frysa handeln mellan EU och Israel.

Sverige bör också genast upphöra med det militära samarbetet och ta hem sin militärattaché från Tel Aviv.

Västvärldens skuld till palestierna är stor. Denna gång får inte engagementet stanna vid ord, Blockaden av Gaza måste brttas, Ockupatioinen av Västbanken upphöra.

Isolera Israel - inte Gaza!

Aftonbladet. Ledare. HK. 2 juni 2010.

Kuva: Pertti Manninen. (2014-08-02).

Lauantai 2014-08-02
Nettisanomat. Pääkirjoitus. Niin kauan silmitön tappaminen jatkuu ...

Niinkauan silmitön tappaminen jatkuu, kun siitä ei joudu vastuuseen.
Niinkauan silmitön tappaminen jatkuu, kun löytyy ihmisiä ja valtioita, jotka sen hyväksyy,
Niinkauan silmitön tappaminen jatkuu, kun ...

Aina kun näen jonkun artikkelin jostakin lehdestä, taitan sivun esille ja tallennan lehden jonnekin, jonne se yleensä kuitenkin hautautuu jopa vuosikausiksi. Nyt siivotessani avoimia sivuja tuli vastaan sadoittain, joihin tahtoisin palata mikäli ennättäisin. Tämä "Isolera Israel - inte Gaza" vuodelta 2010 siitä nyt tähän valikoitui tässä helteessä.

Loppuun joitakin linkkejä niistä harvoista kannanotoista, joita Israelin sotarikokset, joita ei siis ole tutkittu, ovat aikaansaaneet Nettisanomissa.

Pertti Manninen. Nettisanomat. Pääkirjoitus. Lauantai 2014-08-02 14:00.

PS. Tätä kirjoitettaessa Yle kertoo, että Suomi on käynyt asekauppaa Israelin kanssa aivan viime päiviin asti. Asia on kiusallinen Suomelle ja ennakossa ulkoministeri Erkki Tuomioja jotain kaarteli. Ohjelman nimi on "Maailman politiikan arkipäivää", joka lähetetään illan suussa. Englanninkielisissä uutisissa kerrottaan Israelin jatkavan Gazan pommituksia. siis tänään lauantaina 2014-08-02. PM.


Nettisanomat 15 vuotta.

Tiistai 2014-07-29

Eilen tuli kuluneeksi 100 vuotta 1. maailmansodan syttymisestä (The Great War).
Eilen tuli kuluneeksi 24 vuotta Erikan syntymisestä, 1. parkaisusta.
Eilen tuli kuluneeksi 15 vuotta nettisanomat.com- sivuston syntymästä, sen 1. numeron julkaisemisesta ja siirtämisestä nettiin ...

http://www.nettisanomat.com/
2014/07/29/etusivu.html#nettisanomat15vuotta

TOIMITUS vastaava paatoimittaja Pertti Manninen.   yhteydenotto: nettisanomat @hotmail.com. Kuva: Mika Hanninen. 

Apinalaatikko 180899.

Toimitus: jutut ja kuvat
sivujen muotoilu ja hallinta

Pertti Manninen,
vastaava päätoimittaja
(pm) 
uusin lehti
Tiedostonhallinta: tiedostot, sivut, arkistot Petteri Perälä,
netti-asiantuntija 
 
     
yhteydenotto: [email protected]
180899pm

 


Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta!

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!"Vanha lastensairaala hajoaa käsiin - Nyt kyllä raskennetaan yhdessä uusi - Lahjoita 10 - Lahjoita 20- Uusi lastensairaala - Katso ketkä jo ovat talkoissa mukana: http://www.uusilastensairaala2017.fi
"Mitä kuuluu?" Maanantai 2013-03-04 16:03. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Paikallisterminaali. Kuva: Pertti Manninen. Laajenna!Hirvaskankaan hirvet kierrossa. Keski-Suomi. Äänekoski. Hirvaskangas, 4-tieltä erkanevan 69-tien alussa. Tarkistamatta voi sanoa, että taiteilijan nimi on Kari Alonen. Katso " Poro matkakeskuksen edessä Kari Alosen rautailemana" sarjassa "Vararikosta vararikkoon". Kuva
http://www.nettisanomat.com/
2012/01/16/etusivu.htm

Kuva: Pertti Manninen. Tiistai 2013-05-28 12:51. Laajenna!

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.


Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/
2006/05/01/etusivu.htm

 

Arkisto 2001.

SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS

Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth


SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01modern times - nykyaika. kuvitelma.

http://www.nettisanomat.com/
2001/05/17/hymy.htm

 
Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/
2007/04/04/etusivu.html

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi


"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/31/viikonkuva.htm

 


pappa.fi - 2014/09/07 - KAISLIKOSSA SUHISEE - SARASVUON SANOMAA. STRONGHOLD SYNTYSANAT. SYYSKUU 2014. - Kuvat. LUOMME TULEVAISUUTTA NYT. AVOIMET OVET Pelastusarmeijasssa lauantaina 30.8 klo 11-14 - Arkistokuva 2009. Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata - Finlandia. Pelastusarmeijan puhaltajat Jyväskylässä - POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH. RT - Jutta Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan - Demari - Iltasanomat.fi - FANTASTISTA. Laura Rädyn palkka - Lasse Männistön palkka - Kokoomus.- Avioliitto. Kokoelmasta RAKASTA. Toimittanut Arto Manninen - Arkistokuva 2004. Kaipuun Sininen hetki. Tauno Palo ja Aino Mantsas - Lapsilisäleikkaus Kokoomus vs sdp. Laura Räty - Kuvasarja. Matkakuvia Espoo - Helsinki. 63 kuvaa - - Tove Jansson 100 vuotta Kuva - Arkisto 2010. Eristäkää Israel - ei Gaza. Aftonbladet Lue! - Hevoset laitumella Kuva - Upoksissa Kuva - Kuvat. - Pääkirjoitus. Nettisanomat 15 vuotta. - Ravikuninkaan eläkepäivien vihreät niityt. Kuvat: Pertti Manninen. Jyväskylä - Laukaa. - Vuosisadan kuva - Kuva. Hirvaskankaan hirvet kierrossa - Kuva: Työtä. Vappuna 1994 - Kuva. Vanha lastensairaala hajoaa käsiin. - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - etusivu - Sunnuntaitai 07.09.2014 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi -

Jari Sarasvuo. sanoma, kaislikko, suhina, stronghold, syntysanat, Henry David Thoreaun, kuvat, kuvasarja, video, Pelastusarmeija, puhaltajat, Finlandia, katkelma, 125 -vuotisjuhla, Avoimien ovien päivä, Jyväskylä, Aren aukio, arkisto,

N:o 1772 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-09-07, nettiin 2014-09-07 13:15, linkkejä 2014-09-07
Elokuun kävijätilasto ja linkki 2014-09-12.


Nettisanomat-perhe. Kävijätilasto. Päivittäiset eri kävijät. Toukokuu 2014 - Elokuu 2014

TOP 50

 

 

 


touko
2014

kesä
2014

heinä 2014

elo 2014

nettisanomat.com

39459

40582

32031

30799

viikkosanomat.fi

18955

18980

19554

22858

12.fi

16966

15585

15719

23575

sanomanetti.fi

12312

11725

14038

14812

hs27.com

5705*

8187

8874

11329

sanomapark.fi

5298

5547

7004

9320

nettimobi.com

3563

4596

4740

5330

helkinginsanomat.com

3233

3903

3779

6486

viikko.fi

2678

3701

3340

5948

sanomatori.fi

2493

3377

3715

4381

sanomaa.com

2019

1851

2637

4848

helsinki-areena.fi

1146

842

842**

585

vuosisanomat.fi

1144

1000

887

848

wincapita.fi

1093

1068

1405

1358

fy.fi

1013

1013**

1013**

1013*

nettilehti.com

969**

1328

1675

1745

sanomasampo.fi

962

806

727

1089

kuvaviikko.fi

933

796

679

886

hs24.mobi

922

1048

1629

1489

shit.fi

786

574

641

710

vuosi.fi

723

600

584

991

nettimobi.fi

489

530

575

511

venus.fi

435

457

453

411

hesansanomat.fi

427

366

368

810

let.fi

397

376

427

365

n1.fi

381

339

375

399

infoinfo.fi

348

391

342

443

kuvala.fi

314

278

354

341

keskiviikko.fi

306

297

323

351

iske.fi

303

258

237

284

sanala.fi

293

305

341

409

maanantai.fi

292

299

322

278

sanat.fi

285

270

319

296

elama.fi

277

274

289

346

raw.fi

269

251

341

246

12tori.fi

239

213

262

209

tiistai.fi

224

232

270

247

hooes.fi

217

185

219

220

sanomo.fi

208

212

235

257

gagarin.fi

197

190

212

213

eduskuntatalo.fi

189

163

217

204

pappa.fi

163

101

113

125

mummi.fi

160

85

105

119

sanomaviikko.fi

154

125

199

231

per.fi

99

105

115

136

week.fi

83

88

111

141

iltaset.fi

58

43

50

63

kansalaistori.fi

54

44

95

190

suomisanomat.fi

23

86

641

62

sanonet.fi

 

52

243

283

2014-06-25
**huhtikuun luku

129256

 

 

 

2014-07-17

 

 

 

 

2014-08-06
**ed. kuukauden luku

 

133724

 

 

2014-08-24

   

133666

 

2014-09-12

     

158590


 

Sivun alkuun!


Nettisanomat-sivuston rinnakkaissivustona nettiin sunnuntaina 2014-09-14.Helkingin Sanomat-sivuston rinnakkaissivustona nettiin sunnuntaina 2014-09-14. (ajanjakso: 09.04.2014 - 07.09.2014)
Hesansanomat.fi-sivuston rinnakkaissivustona nettiin perjantaina 2015-07-17.